Lees wat anderen te zeggen hebben over de massages. En deel jouw ervaring hier!

Heerlijke stoelmassage

Cornelis komt bij ons langs op kantoor en geeft hier een heerlijke stoelmassage. Binnen 20 minuten heb je merkbaar een verlichting in de rug- en nekspieren. Daarna kun je weer lekker doorwerken, ideaal. Aanrader: Kies de massage met olie!

Marlies Remie
Stoelmassage

Een afgestemde en met aandacht gegeven massage

Massage is echt afgestemd op jouw behoeften en wensen. Met aandacht gegeven. Neemt de tijd voor en na de behandeling om te bespreken wat je nodig hebt en of je er baat bij hebt. Ruime openingstijden en last minute in te plannen. Ik zou zeggen, ervaar het zelf en boek.

Silvia Nannings
Rug-, schouder- en nekmassage

Ik kom zeker terug

Ik ben zelf masseur en zoek regelmatig een goede masseur voor mijn eigen welzijn. Cornelis masseert met zachte, volle, invoelende AANdacht!

Radha Gangaram Pandae
Dansage

I highly recommend Cornelis

Cornelis is well trained at massage. He wields both finesse and force which combined with his knowledge of the human body, results in an excellent experience. You will leave with an effortless relaxation that will stay with you for days.

Adam Luepke
Stoelmassage

Alle tijd

Cornelis neemt echt de tijd voor je om te zien, kijken en voelen waar de spanning zit. Hij is uitstekend in staat om de geconstateerde spanning eruit te masseren.

Herman Hendriks
Ontspanningsmassage

Dikke aanrader

Genoten van een geweldige zwangerschapsmassage. Cornelis weet wat ie doet en dat voelt fijn. Dikke aanrader!

Sabine Zoetelief
Zwangerschapsmassage

Uitstekende massage

Uitstekende massage gehad van Cornelis. Hij straalt rust uit, luistert goed naar je klacht/wens en handelt hier naar. Ik kom zeker terug!

Joey
Rug-, schouder- en nekmassage

Geweldige ervaring, bijzonder uur voor mezelf

Een eerste maar zeker niet laatste massage vanmiddag van Cornelis gekregen!
Hij luistert, absorbeert en past zijn massage op jouw wensen aan.
Door letterlijk in het moment te gaan: “volg mijn handen en beleef”, ben ik vanmiddag echt aangenaam verrast door deze behandeling.
Ik kan niet anders melden dat mijn lichaam en geest heel goed reageren op deze ontspanningsmassage.
Wat Cornelis schrijft “Er komt rust, aandacht, ontspanning en bewustwording” klopt als een bus!
Cornelis, dank voor deze eerste behandeling!

Talitha
Ontspanningsmassage

Heerlijke massage!

Cornelis is een zeer kundig masseur. Hij neemt tijd en vraagt naar de punten die aandacht nodig hebben. Hij behandelt met precisie en fijne bewegingen. Ik ben met een goed en ontspannen gevoel naar huis gegaan.

Carry Northolt
Rug-, schouder- en nekmassage

Hoofd uit, lijf aan!

Even heerlijk een uurtje voor mijzelf. Hoofd uit en aandacht voor mijn lichaam (rug klachten).

Evalien van 't Veen
Massage op maat

Heerlijk

Heerlijke massage, rustige bewegingen maar wel met juiste kracht en aandacht voor gevoelige plekken. prettige muziek op de achtergrond.

Martine Reurings
Rug-, schouder- en nekmassage

Heel ontspannend

De voetmassage was heel ontspannend. Ik vond het fijn dat Cornelis de ruimte en tijd nam om te vragen wat ik nodig had en dat dat niet ten koste ging van de behandeltijd (30 min). De praktijk zag er ook erg netjes en verzorgd uit en was rustgevend ingericht.

Anoniem
Voetmassage

This massage was one of the best

I’ve had many massages in my life and this was one of the best! Especially among the massages for pregnant women. Cornelis is a very kind and calm person with fine antennas. I didn’t have to explain much or tell the trigger points that cause me pain. He found them just like that. I also didn’t have to ask for more force or less force at any time during the massage. He just got that perfectly right all by himself. I made further appointments immediately.

Anne
Zwangerschapsmassage

Echt een aanrader!

Cornelis luistert heel goed naar de klachten die je hebt of waar de pijn zit en gaat heel doelgericht tewerk, hij voelt ook precies waar de pijn zit. Ik kwam voor een hoofdmassage, omdat ik veel spanning in mijn nek, schouders en kaken had en daardoor hoofdpijn. En ik ging na ongeveer een half uur heerlijk ontspannen en met veel minder spanning en pijn weer naar huis.

Lieke Kok
Hoofdmassage