Welkom bij AAN Massagepraktijk. Ik ben jouw masseur, Cornelis van Bemmel. Je kunt bij mij terecht voor diverse massages. Zoals ontspanningsmassages, zwangerschapsmassages (op een speciale tafel met buikuitsparing) en de Deep Space massage. Ook verzorg ik incompany stoelmassages, voor een ontspannend moment op de werkvloer.

Alles draait om jou

Ik heb voor, tijdens en na de massage alle tijd en aandacht voor jou. Mijn massages zijn altijd uniek en op maat. Gericht op jou, jouw klachten, jouw wensen en jouw lichaam. Vraag gerust met welke massage ik je het beste kan helpen. Of boek direct jouw massage online!

Mijn praktijk

Je vindt mijn praktijk in Langerak (Utrecht Leidsche Rijn), op loopafstand van openbaar vervoer en goed bereikbaar met fiets en auto. Buiten mijn praktijk verzorg ik ook stoelmassages bij bedrijven.

Contact

Heb je na het bekijken van mijn website nog vragen? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen. En voel je vrij om contact met mij op te nemen. Je kunt mij bellen op 06-29594751 of mail voor een afspraak naar cornelis@aanmassage.nl 

Als je wilt weten wat klanten over mij zeggen, dan verwijs ik je door naar de pagina ervaringen.