Ik ben Cornelis van Bemmel. Geïnteresseerd, warm en open. Ik woon in Leidsche Rijn. Hier heb ik ook mijn eigen massagepraktijk. Mijn ontspanning zoek ik in yoga, zwemmen, koken, muziek en persoonlijke ontwikkeling.

Hoofd uit, lijf aan

Massage laat je letterlijk voelen wat er in je lijf gebeurt. Het hoofd gaat even ‘uit’ en het lijf gaat ‘aan’. Zowel bij mezelf als bij mijn cliënten. Er komt rust, aandacht, ontspanning en bewustwording. Dat ik dat in gang mag zetten, dat vind ik geweldig.

Het roer om

Hiervoor heb ik ruim 20 jaar een technisch beroep gehad. Daarin zat ik vooral in mijn hoofd. Ik miste de verbinding met mijn lijf en met mensen. Daarom heb ik het roer omgegooid en ben ik ervoor gegaan. Met resultaat mag ik zeggen, want ik ben nu fulltime masseur met een eigen praktijk. Daarbij ben ik gespecialiseerd in hoofdmassage, zwangerschapsmassage, Deep Space massage en stoelmassage.

Pure aandacht voor jou

Voor mij zijn lichaam en geest één. Mijn massages benader ik daarom vanuit een holistische visie. Dat klinkt misschien vaag, maar dat is het niet. Op zoek naar de verbinding tussen lichaam en geest in deze hectische tijd. Luisteren kan ik erg goed, ook dat doe ik met pure aandacht en rust. Zo help ik jou daar waar het nodig is door te luisteren en door middel van massage.

Iedere massage is maatwerk

Hopelijk heb je een beeld gekregen van wie ik ben. Graag leer ik jou ook kennen. Mijn massages zijn altijd uniek en op maat. Gericht op jou, jouw klachten, jouw wensen en jouw lichaam. Vraag gerust met welke massage ik je het beste kan helpen. Bel direct 06-29594751 of mail voor een afspraak naar cornelis@aanmassage.nl