Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Het gaat over mensen, het gaat over energie, balans en vitaliteit. Stoelmassages zijn zeer geschikt als preventie maatregel binnen een ziekteverzuimbeleid en passen perfect in een bedrijf dat inzet op een duurzaam personeelsbeleid.

Betere productiviteit en werkprestaties

Werknemers ervaren verlichting en ontspanning op belangrijke stress- en spanningspunten in schouders, rug, hoofd, nek en armen. Het is een fijne mini-break die klachten vermindert en de werkprestaties en productiviteit aantoonbaar verhoogt.

Fiscaal aftrekbaar

Onder bepaalde voorwaarden worden stoelmassages gezien als voorzieningen die vallen onder de werkkostenregeling. Ook is de BTW op de stoelmassages onder voorwaarden aftrekbaar als voorbelasting. Op de website van de belastingdienst staat meer informatie en ook ik kan hierover verdere uitleg geven.

In 20 minuten weer fit aan de slag

De stoelmassage houdt medewerkers gezond en zorgt ervoor dat zij beter hun werk kunnen doen. Het is leuk, ontspannend en stress verlagend. Daarbij kost het weinig tijd omdat het op locatie wordt ingezet. Hiervoor heb ik een speciaal ontwikkelde massagestoel. De duur per massage is ongeveer 20 minuten.

Alle voordelen
  • Verzuim beperkend
  • Fiscaal aantrekkelijk
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Enthousiaste medewerkers
  • Hogere productiviteit
  • Ontspannend en stress verlagend
  • Preventief inzetbaar
Kennismaking inclusief gratis massage

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en uw wensen te bespreken. Daarbij krijgt u natuurlijk een gratis stoelmassage aangeboden, zodat u kunt ervaren wat het is en hoe het voelt. Daarna maak ik voor u een offerte die is afgestemd op uw wensen en uw bedrijf.

Contact is zo gemaakt

U kunt mij bellen op 06-29594751 of mail voor een afspraak naar cornelis@aanmassage.nl Als u wilt weten wat klanten over mij zeggen, dan verwijs ik u door naar de pagina ervaringen.

Goed om te weten is dat ik als professioneel masseur ook aangesloten ben bij de beroepsvereniging voor stoelmasseurs.