Aandacht en rust typeren alle massages die ik geef.

Jij bent belangrijk

Je krijgt mijn volle aandacht. Ik zie je, ik luister naar je en ik wil weten hoe het met jou gaat. Daarom is er eerst tijd om te praten. Daarna krijg je een unieke massage die past bij jouw lijf, jouw klachten en jouw wensen.

Verschillende technieken

Tijdens de massage maak ik gebruik van meerdere technieken. Soms voel je een stevige druk op triggerpoints (knopen). Dan weer gebruik ik zachte aanrakingen en vaak geef ik lange, vloeiende strijkingen met mijn onderarmen. Op de achtergrond draai ik graag prettige muziek die versmelt met de massage.

De taal van jouw lijf

Soms geeft je lichaam bepaalde signalen af waar je je niet bewust van bent. Daarom volg ik in elke massage mijn handen en luister ik naar de taal van jouw lichaam. Al mijn massages zijn in de basis dan ook holistisch. Want je lichaam is een spiegel die laat zien hoe het met je is en wat er in je leven speelt. Daar werk ik graag mee.

Bewustwording

Tijdens de massage laat ik je graag bewust worden van je lijf, zodat jij (beter) kunt voelen hoe het met je gaat. Het enige wat jij hoeft te doen, is te ontspannen en al jouw aandacht te richten op de massage. Na afloop is er alle tijd om rustig bij te komen. Daarna bespreken we hoe je de massage hebt ervaren.

Contact

Heb je een vraag, stel hem gerust. Ik kom graag met je in gesprek, ook over welke massage jou het beste zou kunnen helpen. Bellen kan op 06-29594751 of stuur een mail naar cornelis@aanmassage.nl